PHOTO STUDIO

Spatiu multifunctional

Amplasat la numai cateva minute de Centrul Vechi al capitalei un spatiu coquet multifunctional, cu bucatarie, grup sanitar si o terasa generoasa (rooftop) definesc locul ideal atat pentru studioul de fotografie cat si pentru o intalnire de afaceri, un workshop sau training.

Spatiu pentru workshopuri si training

Ai un workshop si nu te-ai decis in ce loc sa-l tii? Studioul este cadrul perfect pentru seminariile tale. Este dotat cu un Whiteboard generos de 200 cm x 100 cm, flipchart si scaune pentru 20 de participanti.

Spatiu pentru hairstyle

La sedintele foto atat pentru micile retusuri cat si pentru coafuri sofisticate studioul are spatiul necesar ca hairstilistul sa-si lase imaginatia libera pentru a creea coafura dorita

Inchiriere echipament foto

Inchiriem aparate de fotografiat DSLR, blitz-uri, obiective, lumini de studio, corturi de difuzie, fundaluri, softbox-uri etc.

Kathay Electric Background Support Kast KEBS-4S cu 4 axe

Kast KEBS-4S este un suport ce este fixat pe perete si poate sustine 4 fudaluri, dandu-va posibilitatea de a le strange sau extinde foarte rapid si comod cu ajutorul unei telecomenzi. Acest supor este destinat fundalurilor de carton. Telecomanda radio poate fii utilizata din orice parte a studioului.

Spatiu pentru dressing

Este conceput cu o oglinda, lumini, suport special reglabil pentru orice tip de tinuta si pantofi.

Spatiu pentru Make-up

Cerul este limita, în cazul unei ferestre de mansardă ce îți oferă panoramă completă, priveliște deschisă a cerului și maximizează cantitatea de lumină naturală care pătrunde înăuntru. Situate la o distanta optima una de alta ferestrele delimiteaza locul pentru trei Statii de make-up ce pot fi folosite simultan.